Cyberpunk 2077 modifikacija omogoči odstranjeno romanco s popularnim likom

Mnenja igralcev so še vedno deljenja, saj je težko zapisati, če je Cyberpunk 2077 res RPG ali pa je to akcijska igra, ki vsebuje nekaj nadgrajevanja. Vendar pa naslov vsekakor nosi vsaj eno prvino, ki jo poznamo iz RPG iger in to so romance.

Igralci fantazijskih iger ste z romancami že seznanjeni. Takšne igre nam namreč navadno omogočajo bogate dialoge in če se določenemu liku dobrikamo in če z njim preživimo veliko časa, potem ga lahko med igranjem tudi spravimo med rjuhe.

Cyberpunk 2077 vsebuje 4 takšne osebe, kar pa je pri njih zanimivo je tudi to, da ima vsak svojo spolno orientiranost. Torej ni dovolj, da nekomu govorimo stvari, ki so mu všeč – če mu ni všeč spol našega junaka V-ja, potem od seksa ne bo nič.

Eden od teh likov sliši na ime Judy, ki je luštna punca, ki zna tudi kaj povijačiti pod pokrovom. Žal so igralci, ki so na začetku ustvarili moški lik, razočarano odkrili, da je Judy lezbijka in jo zanimajo samo in le ženske.

Vendar pa je nekdo v igrinih datotekah odkril opcijo, da se Judy zaljubi tudi v moškega. Igra namreč vsebuje celo animirano sceno med moškim protagonistom in Judy, kjer lahko tudi slišimo ustrezne zvočne vrstice za moškega V-ja. Scena je identična tisti, ki jo dobimo, če igramo ženskega najemnika in za to obstaja dobra razlaga.

Razvijalec CDPR je pojasnil, da so posneli vse dialoge za oba spola in eden od teh je bil tudi romanca z Judy. Dodali pa so tudi, da scena ni bila izrezana zaradi pomanjkanja časa ali pa česa podobnega. Judy je bila preprosto od začetka zamišljena kot lezbijka, zato so tudi romanco z moškim likom odstranili iz končne verzije igre.

Če vam za to ni mar lahko romanco še vedno vključite. Navodila se nahajajo v zgornjem posnetku, za aktivacijo pa boste potrebovali program Cyber Engine Tweaks.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime