Grozljivka The Medium dobila nov igralni posnetek

Konec meseca bomo dobili novo grozljivko in ta bo prišla izpod prstov razvijalca Bloober Team. Imenuje se The Medium, ki je včeraj dobila 14-minutni igralni posnetek in to bo ena redkih iger, ki jo bo izšla ekskluzivno za konzolo Xbox Series X ter PC, medtem ko se na PlayStationu ne bo pojavila.

Glavna privlačnost igre je preskakovanje med dvema dimenzijama. Naša junakinja Marianne bo imela namreč unikatno sposobnost, da lahko skoči v svet duhov in tam razišče alternativno dimenzijo, z drugim telesom pa se bo še vedno nahajala v resničnosti. To bo ena od iger, ki bo lepo prikazala naprednost hitrega SSD diska v Xbox Series X, saj bomo lahko skakali med dvema stopnjama, brez da bi vsem gledali kakršenkoli nalagalni zaslon.

Zanimivo je, da se The Medium igra precej podobno kot tisti naslovi iz zlate dobe grozljivk. To pomeni veliko počasnega raziskovanja s fiksnimi koti kamere, kar spomni na prastare Resident Evil igre. Glede na tematiko The Medium tudi precej spominja na legendarne Silent Hill naslove, a nekako dvomimo, da Bloober Team vsebuje dovolj talentirano ekipo, ki bi se približala štorijalni mojstrovini Silent Hilla 2.

In ravno to je največja skrb za to igro, saj je videti dobro, a žal Bloober Team do sedaj še ni proizvedel kakšne res dobre igre. Njihove prejšnje igre Layers of Fear, Observer in Blair Witch niso bile ravno zanič, a so bile na koncu samo povprečne.

Upamo, da bodo z The Medium dokazali svoj talent, če pa jim bo to uspelo bomo videli 28. januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime