Epic Games podarja igro Crying Suns, naslednji teden pa dobimo Star Wars Battlefront II

Praznikov je resda konec in z njimi so se končale tudi obširne razprodaje, ki so se v koncu decembra pojavile na vseh večjih digitalnih trgovinah z igrami. Med božičnimi časi je bil najbolj darežljiv Epic Games, ki je podelil kar 15 brezplačnih naslovov in čeprav je te akcije zdaj konec, bo trgovina nadaljevala s tedenskim podeljevanjem brezplačnih iger.

Ta teden je to postala igra Crying Suns. Gre za naslov iz rouge-like žanra, naša naloga pa je prevzeti nadzor na floto vesoljskih bark, raziskati pa moramo ostanke nekdaj ogromnega vesoljskega cesarstva. Tako bomo morali raziskati neznane planete, srečati njihove prebivalce in poskrbeti za svoje preživetje. Igra precej spominja na igro FTL – ne samo igralno, ampak tudi grafično. Pričakujte visoko težavnost ter veliko vnovičnega preigravanja, svojo brezplačno kopijo pa si aktivirajte tule.

V četrtek se bo ponudba zopet zamenjala in takrat bo za brezplačni prevzem postala na voljo igra Star Wars: Battlefront II. Ta tri leta stara igra je ob izidu precej razburila javnost, saj je bila naravnost prežeta z mikrotransakcijami, a od takrat se je situacija izboljšala in danes je Battlefront II celo igra, ki je vredna vašega časa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime