Nova The Witcher 3 modifikacija da Geraltu snežno desko

Ena boljših stvari, ki jih je igra The Witcher 3 dodala v žanr odprtih svetov je bilo sestopanje iz visokih gora. Če ste tak igralec kot sem jaz, potem ste v igrah tipa Skyrim vedno iskali bližnjico do svojega objektiva in ta vas je velikokrat pripeljala do strmih gričev, pri teh pa je bil nato problem splezati dol, saj si skoraj vedno nekam padel in utrpel škodo.

The Witcher 3 je to spremenil, saj je Geralt začel preprosto drseti po dolini, kar je bilo veliko bolj življenjsko in zabavno. Seveda so nekateri igralci ta del pripeljali na novo stopnjo in Geralta spravili na najvišjih hrib in se nato v slogu mojstrskega deskarja na snegu spustili v dolino.

Tudi razvijalec CD Projekt RED se je s to mehaniko igre med razvojem precej zabaval. Prišli so cel do te mere, da so Gearltu na noge nataknili snežno desko, mu dali na glavo kapo in očala ter ga spustili po hribu.

Ravno to se je odločila poustvariti nova modifikacija, ki se imenuje Geralt VGX Snowboarder. Igralci boste morali najprej obiskati določen oltar v Kaer Troldeju, tam pa boste dobili prav svojo snežno desko, ki vsebuje celo The Witcher 3 logotip. Nato se samo spustite po snežni dolini in se ob tem širno zabavate.

Avtor modifikacije je omogočil uporabo deske tudi na ravnini, lahko pa jo celo opremite kot meč in z njo posekate lokalne bandite. Za prenos moda obiščite naslednjo povezavo, namestitev pa je zelo enostavna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime