Predelavo System Shocka 2 bomo lahko očitno igrali tudi v VR

System Shock franšiza velja za eno najbolj grozljivih vesoljskih oper, kar smo jih kdaj dobili na naša računala, a treba je priznati, da sta oba dela danes že pošteno zastarela. Razvijalec Nighdive Studios dela na pravi predelavi prvega dela, ki bo izkoristil vse lepote Unreal Engine pogona, hkrati pa tudi tipkajo kodo za predelavo drugega dela.

Slednji projekt se ob izidu imenoval System Shock Enhanced Edition in ne bo šlo za popolno predelavo, ki jo bo prinesel prvi del. Nightdive bo namreč samo nadgradil nekatere teksture, dodal podporo za višje ločljivosti ter izboljšal optimizacijo za sodobne operacijske sisteme. Zagotovo nas čakajo še kakšne dobrote, kot je denimo podpora kontrolerjem, razvijalec pa nas je včeraj na skrivaj presenetil s prikazom igranja v VR okolju.

Kako lahko vidite na zgornjem posnetku se je nekdo spravil igrati igro z Index VR sistemom in z mahanjem kontrolerja bomo lahko verno po gobcu udarjali mutirane opice ter si utirali pot skozi opuščene hodnike vesoljske ladje Von Braun.

Žal kaj več nismo dobili in res bi prav prišel kakšen pošten igralni napovednik ali pa vsaj datum izida. Vendar je tudi novica o VR predelavi lep posladek in ko samo pomislim na raziskovanje zapuščene ladje, polne mutirancev, medtem ko nas nagovarja pokvarjena umetna inteligenca SHODAN, me spreleti tisti dobro znani srh, ki ga dobim samo ob odličnih grozljivkah.

Lahko zdaj dobimo še Dead Space v VR-ju, lepo prosim?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime