Amazon končno razkril nekaj podrobnosti glede Lord of the Rings serije

Leto 2021 bo zelo zanimivo na televizijskem področju. Netflix je nabral toliko projektov, da bomo praktično vsak teden dobili nov film, zabavno pa bo tudi na pretočni platformi Amazon Prime. Tam si lahko že zdaj ogledamo dve originalni seriji The Boys in The Expanse, ki sta si pri kritikih nabrali visoke ocene, Amazon pa že dolgo pripravlja svoj tretji hit v obliki serije Gospodar prstanov.

Ta serija bo nosila rekordni proračun, a je še vedno zavita v tančico skrivnosti. Še vedno nismo dobili dražilnika ali pa napovednika, je pa Amazon včeraj končno razkril nekaj več podrobnosti o zgodbi na spletni strani TheOneRing.

Prihajajoča serija se bo dogajala v Drugi dobi Srednjega sveta, v dolgem obdobju med originalnim Dark Lordom Margothom in prvim porazom njegovega služabnika Saurona. To pomeni, da bomo gledali dogodke tisoče let pred tistimi iz Hobbita in Gospodarja prstanov, spremljali pa bomo avanture novih in starih karakterjev. V začetku prve sezone se bomo znašli sredi relativnega miru, a prebuja se zlo, zato se bo morala zbrati četica herojev, ki bo porazila temno stran.

Ta doba bo dala scenaristom proste roke, lepo pa bo videti odvijanje dogodkov in oblikovanje moči pred dogodki iz filmov in knjig. Obiskali bomo Misty Mountains predele, se podali v glavno mesto vilincev Lindon ter se tudi sprehodili tudi skozi kraljestvo Númenor.

Serijo The Lord of the Rings naj bi ugledali enkrat letos, prvi dve epizodi pa naj bi že zaključili s produkcijo, medtem ko je že potrjena druga sezona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime