Call of Duty Warzone igralec zmagal obračun preko igranja na flavto

Kako danes postati slaven na Twitchu? To je vprašanje, ki je danes dobesedno lahko vredno milijon dolarjev in čeprav nekega recepta za uspeh nima nihče, je jasno, da moraš proizvajati zabavno in unikatno vsebino.

Tega se dobro zaveda Twitch zabavljač DeanoBeano, ki na svojem kanalu najraje preigrava Call of Duty: Warzone, a njegovo igranje je malce drugačno. Pri svojih prenosih v živo namreč ne uporablja naveze miške in tipkovnice, niti nima pod prsti kontrolerja. Za pobijanje nasprotnikov namreč uporablja različne inštrumente, ki jih preko inženirske iznajdljivosti zveže v igro in tako pošilja različne ukaze, ki se nato ustrezno odzovejo v igri.

Včeraj mu je uspelo prvič v igri zmagati Gulag obračun in to preko igranja na navadno flavto. Različne note botrujejo drugačnim ukazom, tako da mora za premikanje in streljanje zaigrati na drugačne note, kar je presneto naporno v hitri akcijski igri kot je Warzone. Še posebej je zato naporen Gulag, kjer si stojiš naproti s še enim igralcem in po uri in pol naprezanja in neuspehov je DeanoBeano končno naletel na igralca, ki ga je lahko premagal.

S flavto je pokosil tudi nasprotnike med običajno igro, vsake toliko pa poprime tudi za Donkey Kong bobne in se poda v akcijo igre Cold War. Njegov kanal vsebuje še več posnetkov njegovih uspešnih podvigov, stavimo pa da si bo s svojim igranjem v prihodnosti prislužil večje število sledilcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime