Cyberpunk 2077 modifikacija zavije okolico v bolj moreče vreme

Ko pomislimo na žanr kiberpanka nam v misli stopijo ogromni neonski panoji, ljudje v dolgih plaščih, ki na sebi nosijo impresivno kolekcijo kibernetičnih vsadkov ter moreča, temna okolica, v kateri skoraj vedno dežuje.

Igra Cyberpunk 2077 vsekakor nosi nekatere od teh prvin, a vseeno so bili igralci ob izidu presenečeni, da je okolica bila velikokrat sončna in barvasta, kar nekako ne sodi v ta žanr.

K sreči lahko na PC-ju nekatere te težave odpravimo z novo modifikacijo, ki se imenuje preprosto Climate Change. Mod spremeni vremenske učinke in tako ustvari bolj morečo atmosfero, saj bodo ulice mesta Night City sedaj prežete s smogom in meglo, na nebu pa boste bolj težko opazili modro nebo, saj bo prevladovalo oblačno vreme, ki bo redno proizvajalo dežne kaplje.

Sicer vse to vreme proizvede igra tudi brez nameščene modifikacije, Climate Change samo poskrbi, da se bodo vaši vremenski učinki pojavljali bolj redno. To pomeni, da boste vsake toliko še vedno zagledali pojav sončnega vremena, a večino časa boste strmeli v nevihtne oblake in se skrivali pod streho pred dežjem.

Razvijalec modifikacije je na uradni strani projekta zapisal, da mod ni popoln, saj se pojavljajo težave na severni strani mesta, izven njega, v območju Badlands, pa deževno vreme ne deluje vseskozi, a te težave bodo verjetno odpravljene v prihodnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime