Simpatično grozljivko Little Nightmares lahko trenutno dobite brezplačno – na voljo tudi demo nadaljevanja

Razvijalec Tarsier Studios je leta 2017 izdal simpatično grozljivko Little Nightmares, ki pa kljub dobri oceni kritikov nikoli ni zares zaslovela. Igra vsebuje risankasto podobo v kateri nadzorujemo majhno deklico v deževnem plašču z imenom Six, ta pa mora ubežati morastim kreaturam, ki vsebujejo odličen dizajn in spominjajo na stvore iz risanke Corpse Bride.

Razvijalec je prodal dovolj kopij originala, da mu je založnik Bandai Namco odobril delo na nadaljevanju Little Nightmares II, ki bo nadaljevalo zgodbo izvirnika. Six se bo srečala s fantkom s papirnato masko, ki sliši na ime Mono. Dvojec se bo nato sprehodil čez nova območja, kot so bolnica, divjina in šola, na koncu pa bosta obiskala še temni stolp, v katerem prebiva nevarni Thin Man.

Little Nightmares bo izšel 11. februarja, razvoj pa je napredoval do te mere, da lahko na Steamu že zdaj preizkusimo demo.

Založnik Bandai Namco se je poleg tega odločil ponuditi prvi del povsem brezplačno. Za pridobitev igre se boste morali malce potruditi, saj bo treba obiskati uradno stran založnika, tam ustvariti račun in igro dejansko kupiti, a kakor vidite, je cena 0 €. Po nakupu boste na svoj e-mail prejeli ključ, ki ga lahko aktivirate na Steamu, a zaradi navala zna malce trajati preden dobite svojo kopijo. Ponudba se izteče 17. januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime