Star Wars Battlefront 2 lahko pridobite zdaj povsem brezplačno

Igra Star Wars Battlefront 2 je bila ob svojem izidu leta 2017 prelomna, a ne na način, ki bi si ga želel založnik EA.

Takrat je bila potrpežljivost igričarjev glede mikrotransakcij v igrah na skrajni meji in čakalo se je samo še na en naslov, ki bi zase zahteval polno ceno, a nato poskušal igralce za vsebino še dodatno opehariti preko dodatnih miniaturnih izdatkov, da bi dokončno odneslo pokrov iz lonca.

Ta igra je postala Star Wars Battlefront 2, ki je zaradi nategunskih mikrotransakcij založnika prisilila, da je za nekaj časa povsem onemogočil kupovanje takšnih dobrin v tej igri. Posledice so se čutile tudi drugje, saj je ravno ta igra sprožila resnejše razmišljanje o zakonih glede hazardiranja v igrah v posameznih državah. Da sploh ne omenimo slavnega debakla, ko se je EA poskušal zagovarjati na Redditu, kar mu je prislužilo nagrado v obliki zapisa, ki vsebuje največ puščic navzdol v zgodovini Reddita.

Zanimivo pa je, da se EA ni predal in še naprej podpiral igro ter njenega razvijalca DICE. Ta je skozi posodobitve igro izdatno nadgradil in Battlefront 2 je danes dejansko hudo zabaven naslov, ki si, kljub svoji nesrečni preteklosti, zasluži še eno priložnost.

In trgovina Epic Games vam sedaj ponuja ravno to šanso. Star Wars Battlefront 2 lahko namreč trenutno na tej platformi prenesete v svojo knjižnico povsem brezplačno. Epic Games je v ponudbo poslal različico Celebration Edition, ki vsebuje prav vsebino – vključno z zadnjo razširitvijo Rise of Skywalker.

Ponudba je veljavna do 21. januarja, takrat pa jo bo nadomestila strategija Galactic Civilizations 3.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime