Apex Legends bo dobil novega heroja – gobčnega Avstralca Fusa

Razvijalec Respawn je včeraj na splet poslan nov napovednik Stories from the Outland, ki igralcem predstavi že 16. heroja. Ta se imenuje Fuse, gre pa za sarkastičnega Avstralca iz umazanih ulic Salvoja.

Fuse kot malček na nekem truplu, skupaj s prijateljem, odkrije zlato granato, ki jo nato nosi okoli vratu. Napovednik je malce zmeden, saj nato sledi cel kup dogodkov in očitno je Fuse v sporu z neko žensko, na koncu pa se odloči zapustiti planet, saj se želi preizkusiti v Apex Games. To ženski ni všeč, zato potegne iz granate zaklopko in sledi velika eksplozija.

Fuse je za zdaj še zavit v skrivnost, a brskači datotek, ki se pravilno imenujejo “dataminerji”, so že izbrskali neke podrobnosti. Fuse naj bi imel eno sposobnost imenovano Airbust Granade, ki je v bistvu bomba, ki jo sproži iz svoje mehanične desne roke, ki jo je v napovedniku izgubil v eksploziji. Njegova ultimativka pa se imenuje The Motherlode – ta sproži raketo iz topa na njegovem hrbtu, za samo pa pusti goreče plamene.

Respawn bo zagotovo razkril več o heroju zelo kmalu, saj bomo 8. februarja dobili 8. sezono, takrat pa bo zaživel tudi Fuse in njegove bombne avanture.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime