Hitman 3 dobil še zadnji napovednik pred izidom

Samo še en dan nas loči od zadnjega poglavja trilogije World Of Assassination, ki so jo sestavljale Hitman igre. Razvijalec IO Interactive nam je zato omogočil ogled še zadnjega napovednika pred izidom, ta pa nam predstavi nove lokacije in kaj bomo lahko na njih počeli.

Kakšnih večjih presenečenj Hitman 3 ne bo prinesel, saj bo to še vedno igra, ki bo sestavljena iz skrivanja, preoblačenja v druge osebe in načrtovanja perfektnega umora tarče. Stopenj bo šest, a v vsaka od njih bo unikatna, čar novih Hitman iger pa je vnovično preigravanje stopenj in izpeljevanje različnih načinov umorov. Če vam skrivanje ne leži, lahko vedno v roke vzamete puško in skozi stopnjo pokosite vse kar vam stoji na poti, vendar pa vas takšno igranje zagotovo ne bo navdušilo, saj ima Hitman bolj šibke strelske prvine.

Dobra novica je tudi to, da boste v nadgrajenem Glacier pogonu preigrali dva prejšnja dela in tako boste ob namestitvi vseh treh iger dobili pošteno igralno izkušnjo, ki je ne bo kmalu konec. Razvijalec IO Interactive se je skozi pretekli vikend zapletel v nekaj PR-ovskih težav. Vseskozi je namreč veljalo pravilo, da če si lastite igri Hitman 1 in 2, potem boste lahko vse pretekle stopnje vnesli v Hitman 3. A nato je razvijalec zavezal svojo igro samo Epic Games trgovini in igralcem sporočil, da če si lastijo prejšnja dva dela na Steamu, bodo za brezplačni uvoz morali igre še enkrat nabaviti na Epic Games trgovini. To je seveda sprožilo veliko pritoževanja in razvijalec je nato izjavo umaknil, tako da boste brezplačne stopnje dobili tudi igralci na Steam platformi.

Hitman 3 nas bo pozdravil že jutri, 20. januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime