Joe Exotic iz Tiger Kinga ni prejel pomilostitve iz strani Donalda Trumpa

Donald Trump je v svojih zadnjih trenutkih bivanja v Beli hiši podpisal še enega svojih zadnjih odlokov. Njegova administracija je namreč objavila seznam 143 oseb, ki so prejele pomilostitev in bodo zaradi tega oproščene zaporne kazni.

Med temi imeni pa ne boste zasledili Josepha Maldonado-Passagea, ki je zahvaljujoč neverjetno popularni Netflixovi dokumentarni seriji, bolj znan pod vzdevkom Tiger King oz. Joe Exotic.

Proti Josephu je bilo leta 2019 vloženo 17 obtožnic. Med drugim je bil obtožen mučenja živali ter poskusa umora. Vse to mu je prislužilo 22 let zapora, tako da bo izza rešetk prišel šele enkrat v 2041.

Ko je dokumentarna serija Tiger King postala slavna na Netflixu, je Joseph zbral odvetniško ekipo, ta pa je začela Trumpa neprestano pozivati, da je Joseph nedolžen in da si zasluži pomilostitev. Upanja niso izgubili in skoraj prepričani so bili, da bo Trump ob svojem odhodu Tiger Kinga vendarle oprostil. Njegovi odvetniki so celo najeli limuzino in ekipo, ki bi ga postrigla in mu obdelala brado, da bi zasijal v svojem polnem sijaju. Nato bi se z limuzino odpeljal na bogato večerjo, sestavljeno iz pic in zrezkov.

A Joe se bo moral navaditi na svojo celico, saj od njegove oprostitve ni bilo nič, dvomimo pa tudi, da bo novoizvoljeni Biden nanj gledal kaj bolj prijazno.

Če si še niste ogledali The Tiger Kinga, potem vam ogled 8-delne serije močno priporočamo, najdete pa jo na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime