Gabe Newell pravi, da Valve dela na novih projektih

Verjetno najbogatejši igričar na svetu, Gabe Newell, se že od začetka koronavirus pandemije skriva v Novi Zelandiji in glede na trenutno situacijo v ZDA, se še ne namerava vrniti tako kmalu. Med delavci v podjetju Valve se je dejansko pojavilo ogromno zanimanja, da bi se tudi ostali člani ekipe preselili v Novo Zelandijo, a to seveda ni tako lahek podvig.

Gabe je pred kratkim spočel nov intervju za 1 News in v njem lahko vidimo kar nekaj zanimivih odgovorov šefa Steama. Glede selitve podjetja je pripomnil, da je res veliko zanimanja, a da je tu treba vzeti v obzir, da se tu selijo cele družine in da se zna zgoditi, da se bo koronavirus situacija v ZDA kmalu izboljšala in nato bi se družine želele preseliti nazaj.

Prav tako je spregovoril o novih projektih. 1 News ga je povprašal o Half-Life 3 in Portal 3, a Gabe pri temu ni bil preveč zgovoren. Povedal je samo, da se tem vprašanjem izogiba že eno desetletje in da se jim bo še naprej izogibal, dokler se ljudje ne preselijo na nov skupek vprašanj.

A povedal je tudi, da Valve dela na novih projektih, saj je delanje videoiger zabavno. Half-Life: Alyx je zbudil ponovno željo po delanju enoigralskih igrah, tako da lahko končno pričakujemo tudi več iger iz talentiranega studia.

Dodal je še, da se znata v Novo Zelandijo preseliti njihova dogodka The International in CS:GO Majors, ki sta bila lani zaradi koronavirusa odpovedana in še vedno nimata novega datuma. Turnirja bil lahko izpeljali v Novi Zelandiji, saj je tam epidemija pod kontrolo in možnosti za slitev so vsak dan večje.

Na koncu se je obregnil še ob Cyberpunk 2077 in povedal, da sočustvuje z razvijalcem zaradi vsega negativnega odziva, ki ga je po izidu prejel CD Projekt RED. Sam je užival v igranju PC verzije in da lahko tudi na Steamu vidijo ogromno zadovoljnih uporabnikov ter da meni, da bo CDPR ves ta odziv uporabil za izboljšanje svojega izdelka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime