Puzzle Quest 3 uradno najavljen

Ne bi vam zameril, če se vam ne sanja kaj za vraga je Puzzle Quest, saj to nikoli ni bila igra, ki bi kurila prodajne blagajne. Vendar pa mi verjemite, da gre za hudo zasvoljivo igranje, ki ima preprost koncept, ki pa za mojstrovanje zahteva potrpežljivost in učenje.

Prvi del je izšel davnega leta 2007, igranje pa je bilo sestavljeno iz raziskovanja dežele Etherie, opravljanja glavnih in stranskih nalog ter bojevanja in reševanja ugank. Ravno slednji dve stvari sta bili v igri najbolj slastni, saj smo se za bojevanje preselili v ločen zaslon, tam pa smo igrali različico igre “tri v vrsto”, le da je bila tu zadeva bolj napredna. Različno obarvani žetoni so nam polnili mano s katero smo lahko udarili po nasprotniku, bojevanje pa je potekalo izmenično in je bilo hudo napeto.

Drugi del je nato izšel leta 2010, ki je obdržal osnovni koncept igranja, a tega nadgradil z boljšo grafiko, igra pa je bila tudi precej bolj obsežna.

Po 11 letih nam bo razvijalec Infinity Plus Two pripeljal tretji del in ta bo spočet pod novim založnikom 505 Games. Včeraj smo dobili prvi napovednik, ki pa na žalost ne pokaže igranja. Razvijalec pravi, da se bo trojka vrnila adiktivni zasnovi prvenca, zgodba pa se bo odvijala v isti deželi Etherie, le da tokrat 500 let po dogodkih originala.

Puzzle Quest 3 izide enkrat letos in to v brezplačni obliki za PC-je in mobilne naprave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime