Twitch streamer je sredi prenosa v živo nadrl svojega dojenčka

Kdo od nas ni kdaj med napetim obračunom igranja igre zaradi nekega dejavnika ponorel, se zadrl, mastno zaklel in udaril po tipkovnici? Takšna norenja niso v svetu igračarstva nič novega in YouTube je poln posnetkov igralcev, ki so zaradi nenadne smrti v Dark Soulsu ponoreli in v nasprotni kot sobe besno zalučali kontroler.

Vendar pa imajo vsi igralci s kratko vžigalno vrvico pri sebi vsaj nekaj pameti in se v igranje takšnih iger ne spravijo, ko jim družbo v naročju ali pa pred monitorjem dela nekdo drug. Naj bo to otrok, hišni ljubljenček ali boljša polovica – besnenje se spodobi samo ko si sam. Streamer z imenom “buckkerz” pa v takšne stvari ne verjame in nekaj ur nazaj je spočel Twitch prenos v živo, ki pa je bil tudi njegov zadnji.

Edward “Buck” Watkins, kakor naj bi bilo Edward “buckkerzu” res ime, je v prenosu v živo v naročju držal svojega malčka, igral pa je igro Madden NFL. Pri obračunu mu ni šlo najbolje, nato pa je doživel še dodaten napad besa, ko mu je sredi igranja zmanjkalo baterij in mu je tako odpovedal kontroler.

Namesto da bi ravnal kot normalen človek in kontroler priklopil na kabel, se je moški začel dreti. Zaradi tega je tudi prestrašil svojega dojenčka, katerega je nato precej nasilno posedel v sedež poleg sebe in se mu nato zadrl v obraz, da naj že enkrat utihne.

Njegov čustven izliv se je seveda hitro razširil po internetu in ljudje so na Twitterju začeli pozivati k ukinitvi njegovega Twitch računa, nekateri pa želijo v njegov dom poslati tudi policijo, ki bi raziskala morebitno nasilje. Buckkerz je hitro začel brisati vse svoje profile na družabnih omrežjih, pred tem pa je nekdo v njegovem Facebook profilu opazil zapis, da “je biti dober oče in mož njegov glavni cilj v življenju”.

Njegov Twitch kanal “imsorry1234556” za zdaj še ni bil zbrisan, a dvomimo, da bo še dolgo obstajal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime