Bethesda prodaja fizični prstan iz igre The Elder Scrolls za skromno ceno 1000 $

Se vam po žepu valja odvečen tisočak, ki bi ga radi uporabili za kakšen nenavaden izdelek? Potem ima založnik Bethesda za vas en hudo priročen izdelek, a za njegov poln izkoristek boste potrebovali še eno osebo.

V njihovi ameriški trgovini je namreč za nakup postal na voljo fizični prstan Ritual of Mara. Prstan je sestavljen iz 10k zlata, zase pa zahteva jurja dolarjev, trenutno pa ga lahko samo prednaročite. Ponudba je omejena in bo na voljo samo do 14. februarja, ko nastopi Valentinovo.

Prstan je namenjen zbirateljem, lahko pa ima tudi bolj praktične namene. Če je vaša boljša polovica ljubiteljica oz. ljubitelj The Elder Scrolls franšize, potem lahko vajino ljubezen za vedno ovekovečita v prstanih, ki se napajata iz bogate Elder Scrolls zgodovine.

the elder scrolls

Mara je ena od boginj, ki zastopa nadnaravna bitja The Nine Divines, Ritual of Mara pa je prav poseben obred, ki ga lahko s še enim igralcem izvedete v igri The Elder Scrolls Online in če ga uspešno opravite, potem boste v skupinskem opravljanju nalog dobivali dodatne izkušnje. Če to prenesemo v resnični svet dobimo povod za precej romantično gesto ob zaroki.

Maro smo srečali tudi v Skyrimu. Ogrlica Amulet of Mara nam je namreč dala možnost, da zaročimo in nato tudi poročimo našega zvestega sledilca, ki nam je sledil na avanturah.

Žal prstan ni na voljo v evropski Bethesdini trgovini, a nič ni nemogoče. Žal pa ga ne boste mogli podeliti na Valentinovo, saj se bo razpošiljanje izdelka začelo šele aprila, vseeno pa prstan lahko uporabite za zaroko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime