Novi napovednik za film Godzilla vs. Kong bo v vas zbudil željo po kinu

Se še spomnite kinodvoran? Tistega občutka, ko najdeš svoj sedež, se udobno namestiš in se pripraviš na vsaj dve uri bučne zabave, s toplimi kokicami v naročju in kolegom ob strani?

Koronavirus je vse to ugasnil in ni še jasno, kdaj se bomo lahko spet usedli v kinodvorano ter si ogledali nov Hollywoodski izdelek. Res je, da filme in serije lahko gledamo doma, vendar pa izkušnja ni enaka – kar še posebej velja za bombastične filme, kjer vse poka in se trese ter moraš za popolno izkušnjo gledati sliko na velikem platnu ter uživati v obkrožujočem zvoku.

Eden takšnih filmov bo zagotovo prihajajoči Godzilla vs. Kong, kjer se na ekranu spopadeta dve ogromni zverini, ob katerih človeška civilizacija s svojimi orožji izpade otročje smešna.

Spektakla v filmu zagotovo ne bo manjkalo, to pa nakaže tudi prvi napovednik. Dvomimo sicer, da bo Godzilla vs. Kong prinesel neko globok štorijalno izkušnjo in film je očitno prepojen s klišeji, kot je majhna punčka, ki lahko edina komunicira s Kongom ter dialogom, ki bi bilo bolje, da ga sploh ne bi bilo.

Vse stoji na akciji in te je več kot preveč. Godzilla in Kong vsebujeta odlično računalniško animacijo in spopad velikanov bo zagotovo pretresel kinodvorane. Film je za zdaj napovedan za 26. marec, takrat pa ga bomo gledali v kinodvoranah po celem svetu, a kdo ve, če bo takrat takšna zabava že omogočena. Založnik Warner Bros. bo na isti datum poslal film tudi na pretočni servis HBO Max in tam bo na voljo en mesec. Žal HBO Max v Sloveniji ni na voljo, tako da lahko samo držimo fige, da bodo do takrat koronavirus spravili pod kontrolo in spet odprli kinodvorane.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime