Skyrim VR modifikacija doda v igro gravitacijske rokavice

Ko sem prvič preizkusil Skyrim iz VR pogleda sem bil močno navdušen. Moja omiljena RPG igra je namreč zaživela pred mojimi očimi in dobil sem res bizarni občutek, da sem se preselil iz resničnega življenja v neko magično deželo, kjer lahko naokoli lučam ognjene krogle ter se družim z ljudmi na manj kot pa 1,5 m razdalje.

Vendar je bila moja iluzija nato hitro prekinjena, saj Bethesda ni vložila preveč časa v razvoj. Uporabniški vmesnik je ostal praktično nespremenjen od izvirnika, predmetov nisi mogel prijemati v roke in bojevanje s hladnimi orožji je bilo mučno.

Skyrim že od samega začetka gosti bogato moddersko skupnost, ta pa se je nato potrudila tudi za VR inačico. Izšlo je nekaj manjših modifikacij, pred kratkim pa smo dobili naravnost revolucionarni skupek kode, ki povsem spremeni našo izkušnjo.

Izšla je modifikacija HIGGS, ki vam svojo vsebino najbolje razloži s svojim polnim imenom: Hand Interaction And Gravity Gloves For Skyrim VR. Mod v igro namreč vpelje gravitacijske rokavice, ki smo jih videli v Half-Life: Alyx, to pa interakcijo s predmeti popelje na naslednjo stopnjo. Tako lahko od daleč potegnemo k sebi vsak predmet, tega obračamo v rokah in enostavno pospravimo v nahrbtnik. Poleg tega lahko enostavno premikamo trupla in iz teh snamemo oklep in orožje.

Zadeva je presneto impresivna in za igranje si modifikacijo prenesite iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime