Nova Witcher serija Blood Origin najavila vodilno igralko

Netflix je s serijo Witcher zadel v polno. Prva sezona je bila ena najbolj gledanih zadev na njihovem servisu, zato najava 2. sezone ni presenetila prav nikogar. Vendar pa je bil uspeh tako velik, da je Netflix spodbudil k ustvarjanju dodatnih serij in zdi se, da se bosta za pozornost navdušencev nad fantazijo v prihajajočih letih na moč borili franšizi The Witcher in Game of Thrones.

Netflix je včeraj uradno najavil igralko, ki bo v seriji nosila vodilno vlogo. To je postala Jodie Turner-Smith, ki je svoje igralske veščine pokazala v Nightflyers in Queen & Slim, v Blood Origin pa bo prevzela vlogo Éile, ki je močna bojevnica z glasom boginje.

Blood Origin se bo dogajal 1200 let pred tistimi iz serije The Witcher, tako da Geralta in njegovih kompanjonov ne boste videli. Zgodba bo povedala izvor prvega Witcherja ter orisala kataklizmični dogodek, imenovan Conjunction of the Spheres. 1500 let nazaj se je namreč zgodil trg paralelnih dimenzij, kar je v svet vilincev pripeljalo različne pošasti iz drugih dimenzij. Med njimi so v Witcher svet prileteli tudi ljudje, ki naj bi malce pred tem uničili svoj svet. Conjunction of the Spheres je peljal samo v eno smer in vsa ta bitja so nato obtičala v eni dimenziji, brez poti nazaj.

Sliši se zanimivo in zadeva bo še posebej zanimiva vsem tistim, ki ste že prebrali vsa dela pisatelja Andrzeja Sapkowskega, a imate v glavi še cel kup nerešenih vprašanj. Žal pa je pred vami še nekaj čakanja, saj je datum izida še daleč v prihodnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime