Age of Empires 2 Definitive Edition dobil nov dodatek Lords of the West

Ena najboljši strategij vseh časov, Age of Empires 2, je leta 2019 dobila pošteno predelavo v obliki Definitive Edition, ki izdatno nadgradi grafično podobo in animacije, hkrati pa je bilo prenovljeno večigralstvo in tako je ta legendarna strategija zopet postala popularna na večigralskih strežnikih.

Vendar pa Microsoft z igro še ni zaključil, saj je napovedal tudi izdajanje nove vsebine in včeraj smo dobili povsem nov dodatek, imenovan Lords of the West.

Gre za pošteno razširitev, ki doda tri nova enoigralske kampanje, ki vsebujejo zgodbo in svoje zvočne govorce. Poleg tega smo dobili dve novi civilizaciji: Burgundce in Sicilijance. Razvijalec je tudi posodobil že obstoječe kampanje in tam, kjer so stale neke generične frakcije, se ob primernih trenutkih pojavita ti dve novi civilizaciji.

Dodatek je s sabo prinesel tudi kup večjih in manjših popravkov in uravnoteženj. Nov je filter cenzuriranja žaljivih besed, saj igra zdaj v pogovornem oknu ne bo odstranila celih stavkov, ampak samo zabrisala posamezne besede.

Spremembe so se zgodile tudi na igralni strani. Prej so lahko igralci postavili samo temelje stavbe, brez da bi jo dejansko dokončali in tako so te stavbe uporabljali za nekakšno izvidnico. Po novem lahko okostja stavbe lahko igralci še vedno postavljajo, a ti temelji ne bodo razkrili delčka mape, dokler ni stavba zgrajena do konca.

Age of Empires 2: Definitive Edition lahko kupite na Steamu za 19,99 €, dodatek Lords of the West pa vas obral za dodatnih 9,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime