Fallout: New Vegas modifikacija The Frontier umaknjena iz strežnikov, saj je en od razvijalcev objavljal pedofilsko vsebino

Pisali smo že ogromni modifikaciji The Frontier, ki je po letih dela vendarle izšla v končni obliki za igro Fallout: New Vegas. Ustvarjalcem je uspelo ustvariti ogromno področje opustošenega Portlanda, okolico pa so poselili z raznovrstnimi nalogami in kar tremi različnimi tabori, ki se jim igralec lahko pridruži, vsak od njih pa tvori svojo zgodbo. Poleg tega je skupina razvijalcev v igro vpeljala vozila, kar ni uspelo niti originalnim igram in to je res lep tehnološki dosežek.

Fallout

Kmalu po izidu pa so igralci opazili, da tole ne bo povsem normalna izkušnja in nekatere naloge so izpadle čudno, mini zgodbe pa so nosile seksualno plat. Med drugim lahko naletite na najstnico, ki jo lahko igralec spremeni v svojega seksualnega sužnja, v igri pa obstaja tudi vasica, poseljenja s kuščarskimi ljudmi, ki radi svoje luske drgnejo ob človeško kožo.

Nato so se med skupnostjo razširili konkretni dokazi, da je eden od razvijalcev ZuTheSkunk na svojem osebnem računu objavljal fotografije animirane pedofilije in to na spletni strani Inkbunny.net, ki je znana po takšni vsebini, govorice pa pravijo, da tisto stran drži denar od nekoga, ki se ukvarja s preprodajanjem resnične pedofilije.

Razvijalec je tako umaknil modifikacijo iz Nexusa in je ta hip ne morete prenesti več nikjer. ZuTheSkunk je bil odstranjen iz ekipe, člani pa se trenutno posvetujejo o tem kako naprej. Problem namreč ni samo odstranitev spornega člana, ampak tudi sama vsebina, ki je v luči novih dogodkov zamerila modifikacijo skupnosti.

Na koncu so prišli do odločitve, da odstranijo vso vsebino, ki jo je spočel ZuTheSkunk in naredili so še zadnjo posodobitev za modifikacijo, naprej pa bo Frontier ostal brez podpore, saj so člani ekipe preveč utrujeni in zaradi teh dogodkov tudi razburjeni, da bi lahko še naprej delali na modifikaciji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime