Zanimivo peskovniško igro Epic Battle Simulator lahko trenutno dobite brezplačno na Steamu

Spomnim se, kako sem včasih v Age of Empires 2 urejevalniku stopenj na mapo postavil kup raznih enot in jima nato zapovedal medsebojno obračun katerega je na koncu lahko preživela le peščica srečnežev. Nekaj zanimivega je na temu, ko gledaš, kako se umetna pamet stepe med sabo, brez vpliva igralca.

Epic Battle Simulator vzame ta koncept mikastenja in ga pošteno nadgradi. Priredite lahko epske bitke kot je denimo 20k vojakov, ki napade grad, ki ga zaseda samo 5k bojevnikov. Ali pa priredite kaj bolj čudnega kot je denimo bitka med vojaki in kurami, na bojišče pa lahko tudi postavite samega Jezusa, ki se mora zoperstaviti vojski Satanov.

Skratka, Epic Battle Simulator ima relativno preprost koncept, ki vam lahko potencialno nudi ure trapaste zabave. In zdaj lahko igro povsem brezplačno prevzamete na Steamu. Preprosto skočite na naslednjo povezavo in si igro aktivirajte v knjižnici in vaša krvava zabava se lahko začne.

Kaj je nenadni razlog za to darežljivost iz strani razvijalca Brilliant Game Studios, ki drugače za to igro zahteva dobrih 12 €? No, razvijalec želi s to potezo dobiti malce brezplačne reklame in vzbuditi zanimanje za razkritje njihovega naslednjega projekta, ki ga bodo javnosti pokazali nocoj ob 19.00, prenos v živo pa si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime