Fortnite ima zdaj Gangam Style ples, ker smo očitno skočili v leto 2012

Zdi se, da je razvijalec Epic Games malce zamešal svoje datume in v svojo igro Fortnite vključil eno relikvijo iz preteklosti, ki smo jo praktično že vsi pozabili.

Govorim o Gangam Style plesu, ki ga je korejski muzikant PSY leta 2012 kot koronavirus razširil po celem svetu, pesem z istim imenom pa je takrat podirala rekorde ogledov na YouTubu. Od takrat je minilo že kar 8 let, a Epic Games se je očitno odločil, da je ravno zdaj pravi trenutek, da Fortnite vendarle dobi ikonični ples.

To je kar presenetljivo, saj Fortnite v glavnem vase vpeljuje razne TikTok plese in za takšne antične izdelke ni imel posluha. A po drugi strani so v Fortnite takoj na začetku že vnesli Carltonov ples, ki je zaradi svoje popularnosti sprožil tožbo iz strani igralca Alfonsa Ribeira in nato tudi drugih ustvarjalcev. Od teh tožb na koncu ni bilo nič in verjetno tudi PSY ne bo proti razvijalcu vložil kakšne sodne obravnave.

8 let je tudi dovolj dolga doba, da morda kakšen od Fortnite igralcev ob izidu Gangam Styla sploh še ni bil rojen in mu je ta ples piš svežine. Ples je namreč glede na trenutno uporabo precej popularen, dobra novica pa je tudi, da je to eden tistih plesov, ki ga lahko izvajate med premikanjem lika, tako da lahko frajersko odskakljate od svojega zadnjega uboja na mapi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime