Marvin’s Mod – modifikacija, ki služi kot preddel igre Resident Evil 2 – zdaj na voljo za igranje

Novejše Resident Evil igre so povsem drugačne od izvirnikov, saj vsebujejo bolj napredno vodenje lika, izboljšano grafično podobo ter vrhunske animacije in vmesne sekvence. Capcom trenutno res obvlada sceno in predelava Resident Evil 2 Remake je bila naravnost čudovit izdelek, medtem ko je predelava tretjega dela malce razočarala.

Kljub temu danes najdemo kar nekaj igralcev, ki za svoje preigravanje raje naložijo originalne igre, ki so vsebovale statično kamero, okorno obračanje glavnega junaka in res preprost boj. Nekateri na te igre gledajo z nostalgičnimi očali, a spet drugi imajo za svojega izbranca tehtne razloge, saj so starejše igre dale več poudarka na grajenju atmosfere.

Eden takšnih ljudi je Aydan Watkins, ki je ustvaril povsem samostojno igro Marvin’s Mod. Gre za obširno modifikacijo, ki je bila zgrajena v Resident Evil 2 pogonu, tokrat pa sledimo zgodbi policista Marvina Branagha, ki ga v originalni igri in predelavi srečate že ob koncu njegovega življenja, ko s svojo krvjo namaka bližnji kavč. Marvin’s Mod pove njegovo zgodbo prebijanja skozi policijsko postajo in prikaže njegovo bližje srečanje s celo poplavo mutirancev, ki jih je pokvaril T-Virus. Spremlja ga Rita Phillips, ki mu pomaga med bojem, med igranjem pa boste srečali še kup oseb, ki bodo znane oboževalcem franšize.

Modifikacija je že na voljo in za igranje ne potrebujete originalne igre. Preprosto obiščite naslednjo povezavo in začnite s prenašanjem podatkov, Watkinsu pa lahko podarite kakšen cent na njegovem Patreonu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime