Igra I Am Jesus Christ vas bo postavila v vlogo Jezusa Kristusa

Razvijalec SimulaM že dolgo dela na igri I Am Jesus Christ, ki nas bo prvič v zgodovini videoiger postavila v vlogo Jezusa Kristusa. Igra je bila uradno najavljena kakšno leto nazaj, razvijalec pa je pred kratkim na spletu objavil nov video zapis, ki pove malce več o njihovem dosedanjem delu.

Čaka nas nekje 10 ur dolga igralna izkušnja, stopili pa bomo v sandale Jezusa Kristusa. Ta bo med svojo avanturo izvedel preko 30 čudežev, tako da bomo lahko končno videli zdravljenje gobavcev in odpravljanje slepote.

Vendar pa naša naloga ne bo samo odpravljanje bolezni, ampak bomo morali vsake toliko iz ubogega ljudstva izgnati hudiča. Izganjanje bomo opravljali v obliki mini šefovskih bitk, kar bo vsekakor zanimivo videti na našem zaslonu. Med bitki s šefi bomo lahko uporabljali razne Jezusove moči in proti hudobcem prožili napade, ki se bodo napajali iz elementov vode, ognja, vetra in zemlje.

Razvijalec je v zadnjem videu razložil dodajanje nove vsebine kot je ustvarjanje Genezareškega jezera, nove mape z nalogami in kako bo v praksi videti ustvarjanje čudežev.

I Am Jesus Christ še nima zakoličenega datuma izida, razvijalec cilja na leto 2021. Na Steamu si igro lahko dodate med seznam želja že zdaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime