Total War: WARHAMMER III uradno najavljen

3 leta minevajo, odkar sta Založnik SEGA in razvijalec Creative Assembly na svet pripeljala drugi del Total War: Warhammer franšize. Drugi del je nadgradil praktično vse prvine izvirnika in že dolgo se ve, da bo Creative Assembly izdal tudi tretji del.

O tem se dolgo ni vedelo nič, razvijalec pa je ravnokar naredil uradno najavo projekta ter temu dodal tudi prvi napovednik. Ta je lepo animiran, a žal ni igralni, tako da lahko zaenkrat samo ugibamo o grafični podobi igri.

Tretji del nam bo prinesel nove frakcije Chaos strani, kot so Khorne, Nurgle, Slaanesh in Tzeentch. Poleg tega bomo v Warhammer III prvič videli območji Kislev in Cathay, seveda pa nas čaka še kup legendarnih herojev, pošasti in magičnih moči, ki bodo na bojišču lahko hitro obrnile tok bitke.

Kakšnih posebnih podrobnosti razvijalec še ni izdal. Vemo samo, da se bomo tokrat na karti Warhammer sveta borili za moč umirajočega boga, tega pa bomo lahko rešili ali pa izkoristili za naše namene. Tokrat bo velik poudarek na demonih in bogovih, saj bomo naše igranje izvajali v nočnomornem Chaos Realmu, ki je posebna dimenzija, prepojena z magijo in je ločena od fizičnega Warhammer sveta.

Datum izida ostaja skrivnost, vemo samo, da naj bi se zgodil enkrat v 2021. Total War: WARHAMMER III že ima svojo Steam stran, privoščili pa si ga boste lahko tudi v Epic Games trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime