Preklicano predelavo igre GoldenEye 007 lahko zdaj igrate na PC-ju

Igro GoldenEye 007 še danes mnogo igralcev smatra za najboljšo igro, ki je v glavno vlogo postavila mičnega agenta Jamesa Bonda. Igra je leta 1997 izšla za konzolo Nintendo 64 in vse od takrat nismo dobili pravega naslednika ali pa vsaj predelave.

Vendar pa so leta nazaj obstajali načrti o predelavi za konzolo Xbox 360. Na njej je takrat delal razvijalec Rare in predelava je bila praktično dokončana, a nato se je zalomilo pri licenci. Takrat sta se namreč za svoj delež denarja tepla Microsoft in Nintendo, svoj del pogače pa je želel tudi EON, ki si lasti pravice do James Bond imena. Nato bi morali dobiti še dovoljenje vseh igralcev, ki bi igri posodobili svoj obraz in na koncu so vse strani ugotovile, da bi bilo zafrkavanje z vsem tem preprosto predrago, zato je bila igra enostavno preklicana.

Zdaj, 13 let kasneje, se je na spletu nenadoma pojavila igralna verzija predelave, ki je dejansko povsem igralna. Povezave do datoteke ne smemo dati, saj bi bilo smatrano za piratstvo, tako da boste morali za svojo kopijo uporabiti svoje veščine brskanja po gusarski vsebini. Končna verzija naj bi bila povsem igralna, boste pa za poganjanje morali uporabiti emulator Xenia.

Predelava vsebuje precej boljo grafično podobo, končno pa lahko igrate igro tudi na igralnem ploščku, ki je močno bolj napreden od tistega na Nintendu 64, saj je bil tisti za streljačine prava nočna mora. Igra celo omogoča instantno preklapljanje med staro in novo grafično podobo, kot je to storil Halo: Combat Evolved Anniversary, razvijalec pa je celo načrtoval lestvico, ki bi nase uvrstila najhitrejše igralce, a tega v tej verziji ne boste našli.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime