PlayStation Plus igre v februarju prinašajo Control Ultimate Edition in novo ekskluzivo za PlayStation 5

Sony je napovedal novo zalogo iger, ki jih bodo prejeli vsi naročniki njihovega servisa PlayStation Plus. Založnik se je za februar izkazal, saj je v ponudbo postavil kar tri igre, ena od njih pa bo zagotovo razveselila lastnike konzol PlayStation 5.

Prva igra je Control Ultimate Edition, ki jo je leta 2019 izdal finski razvijalec Remedy Entertainment. Gre za tretjeosebno streljanko v kateri nadzorujemo žensko Jesse Falden, ki nekega dne vstopi v zgradbo Federal Bureau of Control, to pa se ukvarja z raziskovanjem paranormalnega. Čaka vas veliko unikatne akcije, saj Jesse lahko vihti različna orožja in uporablja posebne sposobnosti, vse skupaj pa najprej nosita zanimiva zgodba ter čudovita grafična podoba, ki na konzoli PlayStation 5 vsebuje tudi ray tracing učinke. Ultimate verzija nosi poleg osnovne igre tudi dva dodatka AWE in The Foundation – slednji na igričarske ekrane zopet vrne starega znanca Alana Waka.

Druga igra je malce manj znani Concrete Genie in je na voljo samo za konzole PlayStation. Gre za akcijsko avanturo, kjer s pomočjo slikarskega čopiča pretvarjamo slike v resnične svetove. Vsaka barva da svoje moči in vaša naloga je, da vaše umetnine v mestu Denska preživijo uničenje iz strani hudobnih napadalcev. Med igranjem boste morali rešiti tudi kakšno uganko, Concrete Genie pa med drugim ponuja igranje tudi v VR okolju.

Zadnja igra je nekaj povsem novega. Destruction AllStars je popolnoma nov naslov, ki pa ga lahko igrate samo tisti redki izbranci, ki si trenutno lastite konzolo PlayStation 5. Igra je usmerjena v večigralstvo in vsebuje preprost koncept: skočite v vozilo in v areni naredite čimveč razdejanja. V ringu se lahko sprehajate tudi peš in delate frajerske kaskaderske poteze, vendar je pametno hitro skočiti v avtu, saj tako postanete manj mehka tarča in hkrati lahko zadate več uničenja.

Control: Ultimate Edition in Concrete Genie lahko prevzamete do konca meseca februarja, Destruction AllStars pa vse do aprila. Za igranje boste seveda potrebovali naročnino na PlayStation Plus in če vmes slučajno naročnino prekličete, boste tudi izgubili dostop do teh iger, a če jo boste obnovili, se vam bodo igre spet vrnile v vašo knjižnico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime