Trump prostovoljno izstopil iz Društva filmskih igralcev

Donald Trump ni bil samo ameriški predsednik ampak se je velikokrat pojavil tudi na filmskih platnih in televizijskih sprejemnikih.

Sicer so bile to vedno samo kratke, stranske vloge in Trump ni nikoli igral nobenega lika, ampak je vedno zastopal samo svojo resnično persono. Videli smo ga denimo v filmu Sam doma 2, Zoolanderju in Princu z Bel-Aira, najbolj slaven pa je predvsem zaradi svoje serije The Apprentice.

Vse to mu je prislužilo tudi članarino v Društvu filmskih igralcev (SAG), ki pa je pred kratkim bivšemu ameriškemu predsedniku zagrozilo, da mora stopiti na disciplinsko zaslišanje, drugače bo izključen iz društva. Razlog je seveda januarski napad njegovih podpornikov na Kapitol, ki je razdelil Ameriko bolj kot kadarkoli prej. SAG je zapisal, da je Trumpova administracija vodila kampanjo, ki je bila polna laži in zavajanj, s čimer so ogrozili življenja novinarjev, ki so prav tako člani društva SAG.

A do zaslišanja ni prišlo, saj je Trump društvu poslal ostro pismo v katerem je zapisal svoj prostovoljni izhod in zraven dodal še par opazk. Med drugim je povedal, da je ponosen na vse svoje vloge in da društvo za svoje člane in njega ni naredilo nič, da pa vse prerado pobira prispevke in širi nevarne ne-ameriške ideje. Na koncu je dodal, da zaradi tega ne želi biti več povezan s SAG-om in še enkrat ponovil, da zanj niso naredili ničesar.

SAG je na njegovo pismo odgovoril s preprostim “hvala”.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime