Odlični XCOM 2 si lahko zdaj kupite za vsega 4 €

Če ste v igrah pristaš poteznega boja in besno iščete nekaj kar bi vam ponudilo enako stopnjo zabave kot Divinity: Original Sin, potem se vam morda splača pogledati v smeri odlične strategije XCOM 2. Ta je izšla leta 2016 in si prislužila visoke ocene, založnik 2K pa jo na Steamu trenutno prodaja po rekordno nizki ceni.

XCOM 2 je neposredno nadaljevanje dobro sprejetega originala, le da je razvijalec Firaxis Games poskrbel za nadgradnjo praktično vseh igralnih mehanik. Tudi tokrat se boste borili proti zlim vesoljcem, le da bo tokrat vaš boj bolj partizanski, saj zgodba pravi, da so sovražniki v prvem delu dejansko zmagali, vas pa za nekaj časa zamrznili. Vaša naloga je, da zopet zaženete gibanje XCOM, obnovite bazo operacij in pošljete vesoljce nazaj tja, od kjer so prišli.

Igra je trenutno na Steamu znižana za kar 92 %, tako da boste za njo odšteli vsega 4 €. Ta osnovna izkušnja vam bo prinesla res veliko zabave, a če lahko odštejete še malce več, potem vam priporočamo nakup XCOM 2: War of the Chosen za 9,99 €. To vam pri igri doda odlično razširitev War of the Chosen, ki praktično podvoji vsebino in popolnoma predela kampanjo originala, tako da je nakup več kot priporočljiv.

Če vam to slučajno še ni dovolj vsebine si lahko ogledate tudi odvrtek XCOM: Chimera Squad, ki je prav tako trenutno znižan na 9,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime