Forza Horizon 4 prihaja naslednji mesec na Steam

Dve leti stara dirkačina Forza Horizon 4 se je najprej pojavila na konzoli Xbox One ter na PC-ju, a računalničarji so svojo verzijo lahko igrali samo preko nadležne Microsoftove trgovine, ki je sicer funkcionalna, a je daleč od tega, da bi vsebovala napredne pritikline digitalne štacune, ki jo igralci danes tudi pričakujemo.

Dobra novica torej, da bo Microsoft igro končno pripeljal tudi na Steam platformo, kar ji bo zagotovo dvignilo bazo igralcev. To bo tudi prva Forza igra, ki se je kadarkoli pojavila na Steamu in upamo, da bodo vsi naslednji deli to tradicijo samo še nadaljevali.

Forza Horizon 4 ponuja mešanico arkadnega in realističnega dirkanja po deževni okolici Združenega kraljestva, igra pa je pravi raj za vse tiste igralce, ki obožujete zbiranje licenciranih avtomobilov in radi gledate v podrobno izrisane kabine, ki so unikatne vsakemu avtomobilu posebej.

Steam verzija bo v nakup ponujala tudi obe do sedaj izdani razširitvi Fortune Island in LEGO Speed Champions, kasneje pa bo tja prispel tudi tretji dodatek Hot Wheels. Poleg tega bo Forza Horizons 4 ponujal navkrižno igranje z igralci na Microsoftovi Windows 10 trgovini in Xboxu, tako da vaši dirkaški svetovi ne bodo nikoli prazni. Forza Horizon 4 vsebuje namreč ogromen svet, ki kar kliče po raziskovanju, na njem pa boste našli tudi druge dirkače iz mesa in krvi.

Forza Horizon 4 prihaja na Steam 9. marca, Steam stran pa je že postavljena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime