Strategija Starship Troopers – Terran Command dobila nov napovednik

Na originalni film Starship Troopers iz leta 1997 imam tople spomine, saj sem enkrat zadevo po naključju ujel na sporedu nekega televizijskega kanala in nato ugotovil, da je tole dejansko zadeva vredna gledanja. Spopad marincev na tujem planetu, ki ga poseljuje tisoče in tisoče krvoželjnih hroščev ni imel ravno dobre zgodbe, a akcija je bila konkretna in računalniško ustvarjeni stvori so še danes zanimivi za gledanje.

Film je dobil nekaj naslednikov, a nobene prav zares dobre igre, kar je čudno, saj se zdi filmski zaplet idealen za krvavi sprehod skozi žuželke v stilu DOOM iger. Po vseh teh letih pa se zdi, da bomo končno dobili igričarsko izvedbo filme, le da to ne bo streljačina, ampak strategija v slogu iger Halo Wars.

Starship Troopers – Terran Command, kakor se projekt uradno imenuje, že nekaj časa pridno izdeluje razvijalec Slitherine in včeraj so za nas pripravili povsem nov igralni napovednik. V njem lahko vidite, da bo igranje res spominjalo na Halo Wars igre, a igra bo vsebovala tudi nekaj drugačnih prijemov. Mape v kampanji bodo denimo naključno generirane, čaka nas ducate enot, tehnološko drevo napredovanja je logično, enotam pa bomo lahko dodelili vodje, ki jih bomo nato tudi nadgrajevali.

Žal točen datum izida ostaja še naprej neznanka, igro pa si lahko na Steamu dodate med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime