Crash Bandicoot 4 prihaja marca na naslednjo generacijo konzol, PC verzija pride kasneje

Crash Bandicoot 4: It’s About Time nas je lani navdušil in razvijalec s smešnim imenom Toys for Bob se sedaj pripravlja na predelavo igre za konzole naslednje generacije. Igra bo tako 12. marca zaživela na konzolah PlayStation 5 in Xbox Series X in S, svojo verzijo pa bo dobila tudi konzola Nintendo Switch. Založnik Activision ni pozabil niti na PC igralce, a ti bodo svoj izvod prejeli nekoliko kasneje, igro pa bomo lahko kupili samo na Battle.net platformi.

Večje mišice konzole bodo predelavo zmožne poganjati na 4K ločljivosti pri 60 sličicah na sekundo. To velja za obe konzoli, izjema je samo Xbox Series S, kjer bo slika povečana iz 1080p na 4K. Lastniki sistemov PlayStation 5 se lahko veselite tudi 3D zvoka ter nadgrajene nadzorne sheme, saj bo igra izkoriščala igralne prijeme DualSense igralne ploščka.

Če si igro že lastite za prejšnje konzole, potem bo nadgranja na PlayStation 5 in Xbox Series X in S popolnoma brezplačna. V nasprotnem primeru boste za igro odšteli 60 €, medtem ko boste na PC-ju ter Nintendo Switchu za špil primaknili 40 €.

Crash letos praznuje svojo 25. obletnico in založnik obljublja, da bo ta dogodek tudi obeležil z nekaj presenečenji, žal pa še ni znano, če bo franšiza dobila še kakšen nov vnos, res pa bi bil tudi že čas, da bi odlični Crash Team Racing Nitro-Fueled dobil predelavo za PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime