Assassin’s Creed Chronicles: China lahko trenutno dobite povsem brezplačno

Ubisoft praznuje kitajsko novo leto, zato so se odločili znižati cene nekaterih svojih iger, eno pa trenutno tržijo po ceni 0 €.

Trenutno si lahko na uradni strani aktivirate igro Assassin’s Creed Chronicles: China in jo nato obdržite za vedno. Ta naslov je Ubisoft ob praznovanju kitajskega novega leta podelil že lani, letos pa so se odločili za enako potezo. Navsezadnje drugih kitajskih iger nimajo, pa čeprav oboževalci že leta in leta vzklikajo po polnopravnem nadaljevanju Assassin’s Creed serije, ki bi bila postavljena na Kitajsko.

Dokler se to ne zgodi se boste morali zadovoljiti z odvrtkom Chronicles: China. V tej avanturi spremljamo zgodbo morilke Shao Jun, igranje pa poteka v iz strani gledanem pogledu, tako da bi lahko Chronicles igre označili za platformske igre, ki pa vsebujejo tudi veliko umorov. Igro lahko brezplačno aktivirate vse do 16. februarja.

Ubisoft trenutno gosti tudi razprodajo iger, ki je znižala cene nekaterih njihovih naslovov. Ne pričakujte nekih rekordnih popustov, a nekaj dobrot se najde. Assassin’s Creed Valhalla trenutno stane 49,79 €, Immortals Fenyx Rising 40,19 €, Rainbow Six Siege pa samo 8 €. Poln seznam popustov si lahko ogledate tule, za omejen čas pa si lahko pri ceni odbijete še 15 %, če pri nakupu vtipkate kodo LUNAR15.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime