Igralka Gina Carano (Cara Dune) odpuščena iz The Mandaloriana

Cara Dune je v seriji The Mandalorian mirna bojevnica, ki se oglasi takrat ko je treba, drugače pa najraje poseda v ozadju lokalne gostilne in se poskuša izogibati javnosti. Igralka Gina Carano je od svojega lika povsem drugačna in ženska je preko družabnih medijev že večkrat pokazala bizarno obnašanje.

Med drugim se je norčevala iz nošnje mask, širila razne teorije govoric glede ameriških volitev, vsake toliko pa je bila zasačena pri všečkanju objav, ki so obsojale gibanje Black Lives Matter. Disney je njeno obnašanje nekaj časa trpel, a Gina je včeraj na svojem Instagram profilu zapisala objavo, ki je sodu izbil dno.

Objava je bila nato izbrisana, a hitri internetni raziskovalci so zapis ohranili v obliki slike. Igralki se je zdelo pametno, da trenutne ameriške republikance primerja z Židi, ki so med pohodom nacistov doživeli nečloveško trpljenje. Gina je očitno mnenja, da je kreganje na Twitterju enako zažiganju človeških trupel v koncentracijskih taboriščih, kar je seveda močno razburilo javnost.

Na Twitterju je na popularnosti začel dobivati ključnik #FireGinaCarano in Disney je hitro uslišal krike množice. V izjavi za javnost je predstavnik LucasFilma zapisal, da Gina Carano pri njih ni več zaposlena in da nimajo nobenih načrtov, da bi z njo sodelovali v prihodnosti.

Pretočni servis Disney+ trenutno dela na novi seriji Star Wars: Rangers of the New Republic, kjer naj bi se pojavil tudi lik Care, a ti načrti so verjetno zdaj propadli – no, vsaj kar se tiče sodelovanja s to igralko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Njena največja težava je, da je bele polti in je naklonjena republikancem. In to demokratom in raznim levim fanom ni pogodu.
    Je pa žalostno, da v članku ni nobene besede o svobodi govora.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime