Igre Kingdom Hearts končno prihajajo na PC, a za njih boste široko odprli denarnico

Združitev junakov iz iger Final Fantasy in Disney izdelkov se je naprej zdel kot nek zanimiv eksperiment, ki bi ga nato kmalu pozabil čas. Vendar pa se je zgodilo ravno obratno in serija iger Kingdom Hearts je do sedaj nabrala že kar 11 iger, pa čeprav je zadnji pravi del označen s številko 3.

Igra je med svojim obstojem dobila kup odvrtkov in predelav za druge sisteme. A hec je v temu, da prav vsak od teh delov nosi ogromno podrobnosti glede zgodbe. Štorija je na splošno zelo zmedena in to je nekako postalo že pečat te serije, ki z vsakim naslednjim delom štorijalni klobčič samo še dodatno zaplete.

In zdaj vsa ta zmeda prvič prihaja tudi na PC- Založnik Square Enix je sporočil, da bodo PC igralci 30. marca dobili prav vseh 11 iger, a samo na Epic Games trgovini. Najavljeni so bili štirje paketi, vsak od njih pa bo v sebi držal več naslovov, cena pa je močno pretirana.

Novinci si najprej oglejte paket Kingdom Hearts HD 1.5 + ReMIX, ki vsebuje predelavo prve igre, igro Kingdom Hearts Re:Chain of Memories, ki je leta 2004 izšla za Game Boy Advance ter naslov Kingdom Hearts 358/2 Days. Poleg tega v paketu dobite Kingdom Hearts 2 Final Mix, ki je predelava drugega dela, Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix, ki je izšel najprej za prenosno konzolo PSP in Kingdom Hearts Re:Coded – to je predelava igre iz leta 2011.

Ste že zmedeni? No, to je bil šele prvi paket.

Drugi se imenuje Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, notri pa vas čakata igri Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, ki je predelava 3DS igre iz 2012 in Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep. Paket vsebuje še film Kingdom Hearts χ Back Cover, ki pove dogodke igre Birth By Sleep, ta pa nato razloži dogajanje pred Kingdom Hearts 3.

Tu je še skupek iger Kingdom Hearts Melody of Memory, ki so v bistvu ritmične igre.

Zadnji paket se imenuje Kingdom Hearts 3 + Re Mind, ki vsebuje tretji del iz leta 2019 ter njegov DLC.

Žal se je založnik odločil vse pakete pošteno zaračunati. Uvodni skupek je še najcenejši, saj zase zahteva 50 €, vsak od naslednjih pa stane polnih 60 €. Res je, da je to veliko iger, a gre za starejše naslove, ki bi jih prodajali ceneje. Če imate konzolo PlayStation 4 lahko vse to, razen ritmičnih iger in zadnjega DLC-ja, trenutno dobite za dobrih 27 €, kar je presneto velik prihranek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime