Vesoljski Halcyon 6 trenutno brezplačen na Epic Games trgovini, naslednji teden pa nas čaka RAGE 2

Petek je, kar pomeni da je trgovina Epic Games tradicionalno v ponudbo postavila eno igro iz svoje knjižnice na meni brezplačnih priboljškov in ta teden je to vesoljska igra Halcyon 6: Lightspeed Edition.

Halycon 6 je sprva izšel leta 2016, od takrat pa se je zgodila manjša predelava, kateri je razvijalec nato nadel ime Lightspeed Edition. Znajdemo se na zapuščeni vesoljski postaji, ki je potrebna popravila, naši senzorji pa pravijo, da proti naši preljubi Zemlji drvi neznana in neprijateljska vesoljska flota. Naša naloga je, da postajo popravimo, zraven raziščemo nove tehnologije ter pridobimo še kakšnega zaveznika, ki nam bo pomagal odbiti zavojevalsko floto.

Igra je bila že leta 2016 zabaven produkt, Lightspeed Edition pa popravi nekatere zamere, kot je počasen tempo igranja in predela uporabniški vmesnik v nekaj bolj čistega in enostavnega. Ena od zanimivosti te igre je retro podoba, ki zna komu izgledati kot zastarela, spet pri drugih pa bo ravno to razlog za veselje.

Svojo kopijo lahko pridobite na naslednji povezavi, brezplačna ponudba pa se bo iztekla 18. februarja. Če res sovražite Epic Games trgovino lahko igro pridobite tudi na Steamu, kjer je trenutno znižana na 2.99 €.

Epic Games bo naslednji teden brezplačno ponudbo obogatil, saj bomo bo brezplačna postala igra RAGE 2, ki nas ob izidu sicer ni navdušila, a pod brezplačno nalepko se jo splača pogledati. Poleg bomo dobili še dirkačino Absolute Drift, ki je morda videti enostavno, a ponuja zabavno izkušnjo, na Steamu pa drži zelo pozitivne ocene.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime