Ustvarili smo svoj lastni Minecraft strežnik!

Priljubljena igra Minecraft danes šteje že 10 let in kdo bi si leta 2011 misli, da igra s hecno grafiko, ki ne ponuja nobene prave zgodbe z leti ne bo izgubila igralcev, temveč jih samo pridobila. Ustvarjanje svojega sveta v virtualnem peskovniku je preprosto nekaj, kar nikoli ne bo izgubilo svojega šarma in ustvarjalnost je tista pritiklina igranja, ki nas vedno žene naprej.

Minecraft je ostal izjemno priljubljen tudi v Sloveniji in čeprav so se z leti pojavili močni izzivalci v obliki Fortnita in PUBG-ja, Minecraft ostaja tista igra, h kateri se igralci vedno z veseljem vrnejo.

Zaradi njegove izjemne popularnosti smo se odločili povezati v sodelovanje z znamko UVI, zraven pa smo še zapregli zmagovalca lanskoletnega tekmovanja Top YouTuber Slovenija 2020 Wortexom in odpreti prav svoj lastni Survival Minecraft strežnik. Na njem lahko igrate čisto vsi, tudi tisti, ki uporabljate TLauncher, naslov strežnika pa je go.uvicraft.si. Če si boste na strežniku želeli v košarico prenesti kakšno mikavno dobroto, lahko obiščete trgovino na https://shop.uvicraft.si/.

Namen je ustvariti ogromno skupnost Minecraft igralcev, ki bodo lahko igrali na istem strežniku kot popularni streamerji. Wortex bo strežnik redno obiskoval, kdo ve, morda se mu čez čas pridruži še kakšen drug znan obraz.

Strežnik je bil v že v prvem dnevu velik uspeh, saj se je nanj povezalo več kot 180 igralcev, ta številka pa bo seveda samo še narasla.

Za druženje in povezovanje je na voljo tudi Discord strežnik, ne pozabite pa za strežnik oddati svoj glas podpore, saj bo tako postal še bolj viden in bo nase privabil nove igralce.

Čas je, da stopite z nami v novo dobo slovenskega Minecraft igranja, ki se bo odvila ravno na strežniku UVI Craft! Dodatne informacije vas čakajo tule.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Ker dejansko služijo s tem in je s tem povezano večje podjetje močno kršite MC EULA in se sploh ne bi čudil, če bi v prihodnosti imeli s tem kakšno tožbo na roki.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!