15-letni FIFA 21 igralec doživel prvi poraz po rekordnih 535 zmagah

Na naših dogodkih Gaming brez izgovorov smo vedno priredili tudi tekmovanja iz FIFA iger in na turnirje so se prijavili igralci različnih starostnih skupin. Ampak skoraj vedno je obveljalo pravilo, da so v direktnih spopadih vedno zmagali mlajši tekmovalci. Kaj točno je na tej igri, da so na vrhu tekmovalci, ki še hodijo v osnovno šolo ni znano, ampak očitno jim je igra pisana na kožo.

To dokazuje tudi 15-letni danski igralec Anders Vejrgang, ki ga veliko ljudi označuje za najboljšega FIFA igralca na svetu. Anders je že stopil v profesionalne ešportne vode in igra za RB Leipzig ešportno ekipo. In očitno imajo tam dobre trenerje, saj deček redno tekmuje v Ultimate Team’s Weekend League, ki velja za igrin najbolj tekmovalen način. Anders je v tej kategoriji nanizal že kar 535 zaporednih zmag, kar je hudo impresiven rezultat – še posebej če v obzir vzamemo dejstvo, da lahko v enem vikendu nabere maksimalno 30 zmag.

Anders je končno utrpel poraz in sicer ga je dva dni nazaj premagal nasprotnik z rezultatom 5:1. Anders je zadnje tri gole prejel pozno v igri, ko se je trudil izenačiti in je s tem vse vložil v napad, kar je pustilo obrambo odprto, to pa je nato izkoristil njegov nasprotnik.

Vseeno je razmerje 535-1 vredno občudovanja in s tem se strinja tudi njegov klub, ki je njegov dosežek javno izpostavil na Twitterju. Mimogrede, na sliki ni Anders, razen če je dobil kje sindrom Benjamina Buttona.

Anders je še premlad, da bi sodeloval na uradnih FIFA turnirjih, saj mora biti za to star vsaj 16 let. A ko bo stopil v to ligo ga zagotovo čaka svetla prihodnost, s tem pa se strinjajo tudi njegovi podporniki, saj ima na Twitchu že več kot pol milijona sledilcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime