Assassin’s Creed Valhalla bo danes dobil večjo posodobitev, ki prinaša tudi novo vsebino

Assassin’s Creed Valhalla je zunaj že dovolj časa, da je nekaterim igralcem že uspelo preigrati vso vsebino in pridno čakajo na nekaj novega. Valhalla bo tako kot predhodniki prejela zajetno količino DLC-jev in posodobitev, prva od teh pa se bo zgodila že danes, saj bo na strežnike prispela posodobitev 1.1.2.

Ta prinaša cel kup večjih in manjših odprav hroščev, dodana pa bo tudi nova vsebina. Založnik Ubisoft še posebej izpostavlja igralni način River Raids, ki nas bo odpeljal na še neraziskana območja Anglije. Kaj točno je s tem mišljeno ne vemo, saj je založnik za zdaj skrivnosten, igralcem pa svetuje, da pred odpravo zgradijo stavbo Jomsviking Hall, ki omogoča rekrutiranje močnih Jomsvikings bojevnikov.

Poleg tega bomo dobili tudi nove veščine, kot so Berserker Trap – past, ki jo izstrelimo s puščico in jo raznese takrat, ko se ji nekdo približa. Battle Cry je po drugi strani bojevniški krik, ki dvigne našo moč in z mahanjem orožja bomo tako na bojišču prizadejali več škode. Poleg tega bomo dobili nove sposobnosti na ladji, saj bomo lahko ukazali posadki da dvigne ščite, moč pa jih bo tudi prisiliti k hitrejšemu veslanju v zameno za hitro kurjenje vzdržljivosti.

Posodobitev bo izšla danes in glede na količino vsebine lahko pričakujete kar nekaj gigabajtov prenosa. Ubisoft za pomlad načrtuje prvi večji dodatek Wrath of the Druids, medtem ko bomo poleti dobili še The Siege of Paris, ki naj bi med drugim vseboval največjo oblegovalno bitko v zgodovini Assassin’s Creed serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime