YouTuber gledalcem omogočil motenje spanca z donacijami, kar mu je čez noč prineslo 16.000 $

Ta novica je sicer stara že nekaj mesecev, a kaj hočete od mene. Trenutno se na področju iger dogaja bore malo, zato je treba pogreti tudi kakšno staro juho, ki je morda kdo še ni poizkusil in mu zna biti celo slastna.

YouTuber z imenom Asian Andy, ki na YouTubu ne izdaja vsak dan enega posnetka, a kljub temu je okoli sebe nabral široko skupnost, ki šteje milijon članov in mu pridno stoji ob strani. 26-letnež se trudi izdajati različno vsebino, ki bi zabavala njegove igralce, kakšno leto nazaj pa se mu je porodila zanimiva ideja. Andy ve, da gledalci najraje od vsega nagajajo tistemu, ki ga gledajo, zato se jim je odločil ponuditi ravno to možnost.

Spravil se je torej k spancu, gledalci pa so lahko preko zvočnikov motili njegov počitek. A trik je bil v temu, da lahko sprožijo zvočne signale samo preko donacij. Zadeva je bila prava uspešnica, saj je v samo petih urah zaslužil 6 ameriških tisočakov.

Avgusta lani se je nato odločil za še eno takšno akcijo. Tokrat je skupaj s svojim psom ležal sedem ur, gledalci pa so šli tokrat nekoliko dlje. Uspelo jim je izslediti njegovo lokacijo in med njegovim počitkom so se začele dogajati bizarne reči. Nekdo mu je na okno prilepil obvestilo, na eni točki pa lahko na oknu jasno vidimo dojenčkovo roko.

youtuber

Andy je bil malce prestrašen, a ves ta strah je bil zjutraj hitro pozabljen, ko je videl, da je čez noč zaslužil kar 16.000 dolarjev. YouTuber se je svojim gledalcem zahvalil in zraven dodal, da je včasih vozil Uber za 16 $ na uro, zdaj pa so mu njegovi gledalci omogočili, da živi svoje sanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime