Microsoft predstavil svoje brezžične slušalke po ceni 100 €

Microsoft se je odločil, da končno stopi v brežično dobo tudi s svojimi slušalkami in tako je napovedal povsem brezžične slušalke, ki se imenujejo preprosto Xbox Wireless Headset.

Te nosijo čiste, ravne linije in na njih ne boste našli nobenih RGB lučk. Microsoft obljublja zvok brez zamika ter ugodje ob uporabi. Povezava bo tekla preko Bluetooth sprejemnika in slušalke boste lahko povezali na več naprav hkrati. Tako boste lahko slušalke nekaj časa uporabljali na Xbox konzoli in če si bo vaša boljša polovica zaželela gledanja nove sezone Najini mostovi, potem preprosto skočite za PC in tam nemoteno nadaljujete z igranjem.

Mikrofon se elegantno skrije v notranjost in vsebuje priročne funkcije, kot je denimo samodejno utišanje. Preko slušalk boste lahko tudi nastavljali razne funkcije: na desni slušalki z obračanjem gumba nastavljate glasnost, na levi pa vas čakajo gumbi za utišanje mikrofona ter nastavljanje glasnosti vaše govorjene besede.

Ker bo povezovanje teklo preko Bluetooth povezave boste lahko slušalke priklopili na cel kup naprav: od Xbox konzol, do PC-ja in telefonov – tam vas bo čakala tudi aplikacija, preko katere boste lahko naredili bolj natančne prilagoditve.

Baterija naj bi bila vzdržljiva, polnjenje pa se bo izvajalo preko USB-C kabla. Hitro polnjenje bo v 30 minutah napolnilo baterijo za 4 ure igranja, v treh urah pa boste baterijo napolnili do konca, kar naj bi nato omogočalo 15 ur uporabe.

Izid je napovedan za 16. marec, prednaročila pa so na voljo že zdaj po ceni 99,99 €, kar je precej ugodno, če bo seveda kvaliteta primerljiva. Za primerjavo lahko pogledamo brezžične slušalke SteelSeries Arctis 9X, ki pa zase zahtevajo še enkrat več denarja, tako da je Microsoftova cena malce sumljiva. Pustimo se presenetiti in počakajmo raje na prve recenzije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. To je brez davka 🙂 … počakaj še, da pri nas še davek gor nabijejo in trgovci svojo maržo, pa bo takoj 150 minimalno … če ne še več.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime