Baldur’s Gate 3 z novim igralnim posnetkom predstavil Druida

Prav bi prišel že kakšen pošten srednjeveški RPG, zavit v dobro merico fantazije, kajne? Nastajajoči Baldur’s Gate 3 obljublja prav to in razvijalec Larian nam že omogoča igranje, a tu sta dva problema. Prvi je to, da je zaenkrat na voljo samo prvo poglavje igre, ki sicer da okoli 30 ur vsebine, a vseeno je to projekt, ki se spreminja čez noč, saj je za zdaj še v stanju Zgodnjega dostopa. Druga težava pa je to, da igra že zdaj zase zahteva polno ceno 60 €, tako da za kakšen hiter preizkus ni ravno idealna.

Razvoj teče dalje in razvijalec je včeraj pripravil novo daljšo predstavitev, ki nam je pokazala marsikaj zanimivega. V ospredju je bil nov igralni razred Druid in če ste se z njim že kdaj srečali v kakšni drugi igri, potem veste, da se njegovo igranje vrti okoli sodelovanja z divjino in naravo.

Druid se lahko tako spremeni v različne močne zveri, kot so volk, mačka, polarni medved, pajek, krokar ali pa v velikega jazbeca. Prav tako lahko k sebi prikliče živalske kompanjone, Druid pa bo imel vse skupaj na voljo okoli 30 različnih urokov. Zanimivo je tudi to, da se bodo okoliški prebivalci dinamično odzivali na našo živalsko formo in če bomo nekoga nagovorili v mačji formi, potem bomo dobili v odgovor unikaten dialog.

A Druidi niso edino, kar bo predstavila posodobitev Nature’s Power. Čaka nas cel kup večjih in manjših popravkov – med drugim bo kurjenje bakel bolj enostavno in če nam bitka ne bo šla po načrtih bomo iz nje zdaj lahko tudi pobegnili.

Posodobitev bo na voljo kmalu, datum izida verzije 1.0 pa je za zdaj še vedno neznanka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime