No Man’s Sky dobiva hišne ljubljenčke

No, hišni ljubljenčki je mogoče nepravilna označba, saj v igri No Man Sky ne gradimo svojih domov, ampak je celotna poanta igranja raziskovanje novih planetov. Sprehajanja po vesoljski črnini je kar precej in to zna biti precej samotarsko opravilo. Tega se zaveda tudi razvijalec Hello Games, ki nam je v novi posodobitvi omogočil posvojitev vesoljskega bitja.

Živalske ljubljenčke smo lahko imeli že prej in neznana bitja smo lahko božali in jih tudi hranili. A žal jih na avanturo s sabo nismo mogli vzeti, tako da smo se ob neizogibnem slovesu od njih morali s solzami v očmi posloviti.

Tega bo zdaj konec in svojega ljubljenčka bomo lahko končno zbasali v svojo vesoljsko ladjico, kjer nam bo v slogu Baby Yode stikalo po krmilu. Vendar pa se razvijalec ni ustavil samo tam. Moč bo odkriti razne dodatke, ki jih boste lahko navesili na svoje kompanjone, kot so razna sedela, možno pa bo tudi nabirati njihova jajca, ta prodajati drugim igralcem in se kot nori znanstvenik poigrati z njihovim DNK zapisom. Če jih boste izšolali vam znajo celo pomagati nabirati surovine ali pa izkopati kakšen skrit zaklad.

Poln seznam sprememb vas čaka tukaj, posodobitev pa je že na voljo za igranje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime