Blizzard uradno najavil World of Warcraft: Burning Crusade Classic

Posodobitev: zadeva je bila najprej stvar govoric, Blizzard pa je projekt tudi uradno najavil in spočel prvi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Danes je za vse oboževalce razvijalca Blizzard čaroben dan oziroma noč, saj se bo začel tradicionalni sejem BlizzCon. Ta je bil prejšnje leto zamaknjen v 2021, saj je organizatorjem ponagajal koronavirus, zato so se odločili celotno prireditev speljati preko interneta, ogled pa bo povsem brezplačen.

Za igralce so pripravili nekaj presenečenj, ki pa so bila razkrita predčasno. Nekdo se je namreč dokopal do predstavitve za novinarje, ki bi morala biti razkrita šele po uradnem začetku BlizzConlina.

Blizzard se je odločil, da bo odprl tudi klasične strežnike za prvo razširitev igre World of Warcraft, ki se je leta 2007 rodila pod imenom The Burning Crusade. Takrat smo igralci prvič stopili v pokrajino Outland in se tam spopadli z zlobno legijo Burning Legiona ter se zapodili v raid bitke Black Templa, kjer nas je na koncu čakal Illidan s svojim slavnim stavkom “You are not prepared!”. Igralci bodo lahko prenesli svoje heroje iz klasičnega World of Warcrafta in tako nadaljevali svoje avanture, za igranje pa bo treba samo držati aktivno World of Warcraft naročnino.

wow

Poleg tega so ušle tudi nekatere informacije glede prihajajoče prve vsebinske posodobitve za zadnji dodatek Shadowlands. Posodobitev se bo imenovala Chains of Domination in bo med drugim prinesla novo PvP sezono ter nov raid Sanctum of Domination, kjer nas bo čakalo 10 šefov. Poln seznam sprememb si lahko ogledate tukaj.

Več informacij ne samo o World of Warcraftu, ampak tudi morebitni predelavi igre Diablo 2, bomo izvedeli nocoj ob 23.00, ko se bo začel uradni prenos, tega pa lahko spremljate na YouTubu ali pa Twitchu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime