Mortal Kombat film dobil prvi napovednik in zadeva je videti odlično

Že dolgo se ve, da je v nastajanju povsem nov Mortal Kombat film in čeprav je izid že zelo blizu, napovednika ni bilo od nikjer. To se je spremenilo včeraj in na YouTubu nas je pozdravil 2 minuti in pol dolg napovednik, ki je videti odlično.

Mortal Kombat film morda ne bo ponudil ravno zgodbe in nastope igralcev, ki bi na Oksarjih pobirali kipce kot za stavo, a to niti ni njegov namen. Film je več kot očitno namenjen oboževalcem igričarske serije in ti so nad njim navdušeni.

Zgodba sledi MMA pretepaču z imenom Cole Young, ki se je rodil z unikatnim znamenjem na prsih. A ne zaveda se, da njegova rojstna rana nosi veliko večji pomen kot je sprva mislil. Medtem pa njegovo znamenje opazi zlobni Shang Tsung, ki na Zemljo pošlje svojega šampiona Sub Zera. Ta na našem modrem planetu povzroči kaos in med drugim Jaxu, še enemu znancu franšize, zamrzne in nato odbije roki. Vendar pa Sub Zero na koncu pri svoji nalogi ne uspe in Cole se združi z drugimi dobričinami, ki jih zastopajo Sonyja, Liu Kang, Kung Lao in najemnik Kano, vsi skupaj pa se pod budnim očesom učitelja Lord Raidena nameravajo udeležiti najbolj nevarnega turnirja Mortal Kombat.

Kot vidite v napovedniku, akcije ne bo manjkalo in zagotovo nas čakajo tudi znane Fatality nagnusne usmrtitve. A že v napovedniku ne manjka akcije in ko sem videl, kako Sub Zero v zraku zamrzne brizg krvi, to zamrzne in spremeni v nož, s katerim zabode Scorpiona, sem bil prodan in komaj čakam na izid.

Poznavalci pa boste opazili eno pomanjkljivost. Namreč prav nikjer v napovedniku ne vidimo znanega Johnnyja Caga, ki je eden najbolj prepoznavnih likov Mortal Kombat serije. Stavimo, da se bo v filmu pojavil nekje na koncu kot tisti as v rokavu na strani dobrih fantov.

Mortal Kombat bo v kina prispel 16. aprila, gledati pa ga bo moč tudi na pretočnem servisu HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime