Rage 2 in Absolute Drift sta trenutno na voljo povsem brezplačno

Danes vas čaka tradicionalni obisk trgovine Epic Games, saj sta se tam pojavili dve novi brezplačnici. Tokrat sta to igri Rage 2 izpod priznanega razvijalca prvoosebnih streljank id Softwara ter umirjeno dirkanje z avti Absolute Drift.

Rage 2 je zanimiva igra, ki ponuja raziskovanje postapokaliptične peščene okolice, razvijalec pa je poskušal v tej igri združiti prvine odprtega sveta s hitro akcijo v slogu DOOM iger. Kot smo zapisali v naši recenziji je akcija legitimna, a ko se začnete prevažati po svetu, igra izgubi ves svoj zagon in postane bleda imitacija večjih in boljših iger. Rage 2 je odličen primer tega, kaj se zgodi, ko odprti svet rineš tja, kamor ti ni treba. Za ceno 0 € se igri vsekakor splača ponuditi priložnost, svoj izvod lahko prevzamete tukaj.

Druga brezplačna igra se imenuje Absolute Drift: Zen Edition in že po igralnem napovedniku lahko vidite, da je imela ta igra precej manjši proračun kot Rage 2. A razvijalcu je uspelo vseeno ustvariti čudovito izkušnjo dirkanja, ki ga spremljamo iz ptičje perspektive. Celotna izkušnja temelji na učinkovitem “driftanju” skozi ovinke, za preigravanje pa nam je ponujeno 6 različnih avtov in 3 igralni načini. Vaš izvod je na voljo tule.

Obe igri bosta ostali brezplačni do 25. februarja, takrat pa bomo lahko v svojo brezplačno košarico prenesli bizarno grozljivko Sunless Sea, ki za svoj sloga drži besede: “Znorite. Pojejte svojo posadko. Umrite.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime