Streamerja med prenosom v živo zbije avto

YouTube streamer Dummy Boy Live je eden tistih zabavljačev YouTuba, ki v svojih prenosih v živo ne igra iger, ampak ga gledalci lahko v glavnem spremljajo na njegovih sprehodih po ulicah in interakciji z drugimi ljudmi. Njegov kanal je majhen, saj še ni prebil niti meje 1500 naročnikov.

Zakaj sem si torej vzel čas in pišem stavke o nekem povsem neznanem YouTuberju? No, Dummy Boy je nekaj ur nazaj pokazal, da njegovo ime ni izbrano po naključju. Med prenosom v živo se je sprehajal po ulici in se nato odločil prečkati cesto. Namesto da bi spremljal promet, je raje gledal v kamero telefona in skoraj bi za zbil avtomobil. Temu se je nato opravičil, a ga izkušnja ni izučila ničesar zato je nadaljeval svojo nepremišljeno pot.

Sreča se mu je nato iztekla, saj je par pasov naprej naletel na avto, ki ga ni pravočasno opazil. Incident lahko vidite v zgornjem posnetku, originalni video pa je trajal kar 8 ur, a ga je kasneje streamer izbrisal. Gledalci so lahko nato v prenosu v živo videli, kako je nespametnega streamerja avto zbil in kamera se je hitro zavila v temo. A tu stvari postanejo zanimive, saj prenos v živo ni bil prekinjen in kakšnih 15 minut lahko slišimo ljudi, ki mu pomagajo pomagati na noge in kličejo rešilca.

Prenos v živo se nato za nekaj časa prekine, tako da vožnje z rešilcem ne vidimo oz. slišimo, a takoj ko se je pojavil v bolnici, je Dummy Boy nadaljeval s prenosom. Dummy je nato povedal, da si je pri nesreči zlomil nogo, nato pa je zapustil bolnico na berglah. Zadeva je res zanimiva, saj prenos v živo med časom tipkanja še vedno teče in traja že 8 ur. Očitno Dummy Boy ve, da mu je nesreča prinesla nekaj novih gledalcev in želi svojo priložnost izkoristiti do konca. Tako imamo pred sabo posnetek, ki kaže zanimivo potovanje: od nedolžnega začetka, do nesreče, zdravljenja in gledanja posledic. Nas res zanima, kakšen bo epilog.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime