20-letni YouTuber ustreljen do smrti, potem ko je z nožem poskušal posneti “prank” video

Bilo je samo vprašanje časa. Na YouTubu in drugih družbenih platformah so že dolgo popularni takoimenovani “prank” posnetki, v katerih YouTuberji, navadno so to belopolti najstniki, vkorakajo v nevarno sosesko in nato izzivajo druge. Največkrat so posnetki lažni, saj so udeleženi seznanjeni s tem, da gre za hec in takrat neke nevarnosti ni.

A za tiste pristne reakcije je najbolje “prank” narediti tako, da drugim šele naknadno, ko so že na robu tega, da ti izbijejo poslednji kočnik iz glave, poveš, da je vse skupaj hec za YouTube. Od tu izvira potem dobro znana fraza “It’s just a prank bro” in dober primer tega je zgornja kompilacija takšnih norčij.

Seveda se je samo čakalo, da bo šla nekje zadeva narobe in da bo nekdo stvar vzel resno. In ravno to se je zgodilo 5. februarja, ko je 20-letni YouTuber Timothy Wilks skupaj s prijateljem v Nashvillu stopil na parkirišče do skupine z namenom lažnega ropa. Tako Timothy kot njegov prijatelj sta v roki držala mesarske nože in tujcem nista razodela, da gre za YouTube video. Timothy naj bi z nožem skočil proti 23-letnem Davidu Starnesu, ki je nato potegnil pištolo in do smrti ustrelil Timothyja.

Starnes je kasneje izjavil, da se mu niti približno ni sanjalo, da je šlo za “prank” in da je streljal v samoobrambi. Policija primer še raziskuje, a Starnes zaenkrat ni bil obtožen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime